Up to top level
AO15   AO16   AO17   AO18   AO19   Backgrounds   Calibration   Conference   Data   Docs   EPICMOS   EPICpn   Feedback   Gallery   Misc   OM   Pending   PhD_Theses   Publications   RGS   RadMonitor   SAS_Hardware   SAS_WS   SASv16.0   SASv16.0_Installation   SASv16.1   SASv16.1_Installation   SASv17.0   SASv17.0_Installation   SASv18.0   SASv18.0_Installation   SciSim   Simulators_other   Suggestions   Trash   Visibility   XMM-bouncing   XMM-news   XRPS   XSA   esas   incoming  

Logged in as guest

Viewing Data/9220
Full headers

From: fengy@email.uah.edu
Subject: Problem in running rgsrmfgen
Compose reply
Download message
Move To:
1 replies: 1
0 followups:

Private message: yes  no

Notes:

Notification:


Date: Fri, 26 Sep 2003 16:02:39 GMT
From: fengy@email.uah.edu
To: xmmhelp@xmm.vilspa.esa.es
CC: fengy@email.uah.edu
Subject: Problem in running rgsrmfgen
Full_Name: Yuxin Feng
Submission from: (NULL) (198.182.30.22)


Dear Sir,

I have problem in running rgsrmfgen.
The error message is below:
=============================================================================================
rgsrmfgen file=RGS1_ORDER1.RSP evlist=P0094520101R1S004EVENLI0000.FTZ
withspectrum=yes \
>     spectrumset=P0094520101R1S004SRSPEC1001.FTZ emin=0.3 emax=2.8
ebins=4000 

** rgsrmfgen: error (attributableNotFound), Could not find attribute with
qualified
name P0094520101R1S004SRSPEC1001.FTZ:SPECTRUM:CHANNEL%TCDLT in attributable set
CHANNEL

============================================================
Could you help fix it?

Thanks,

Yuxin


Reply 1

Resend
From: Nora Loiseau <xmmhelp@xmm.vilspa.esa.es>
To: fengy@email.uah.edu
Subject: Re: Problem in running rgsrmfgen (PR#9220)
Date: Wed Oct 22 13:59:37 2003
Dear Yuxin,

after investigation we are not able to reproduce your problems with rgsrmfgen
and odfingest. Please revise your setup, if this still does not work please
try extracting again the raw (odf) or processed (pps) data from the archive.

Best regards,

Nora

.
> Dear Sir,
> 
> I have problem in running rgsrmfgen.
> The error message is below:
> =============================================================================================
> rgsrmfgen file=RGS1_ORDER1.RSP evlist=P0094520101R1S004EVENLI0000.FTZ
> withspectrum=yes \
>>     spectrumset=P0094520101R1S004SRSPEC1001.FTZ emin=0.3 emax=2.8
ebins=4000

> 
> ** rgsrmfgen: error (attributableNotFound), Could not find attribute with
> qualified
> name P0094520101R1S004SRSPEC1001.FTZ:SPECTRUM:CHANNEL%TCDLT in attributable
set
> CHANNEL
> 
> ============================================================
> Could you help fix it?
> 
> Thanks,
> 
> Yuxin
> 
> ----
Dr. Nora Loiseau
XMM-Newton User Support Group

Up to top level
AO15   AO16   AO17   AO18   AO19   Backgrounds   Calibration   Conference   Data   Docs   EPICMOS   EPICpn   Feedback   Gallery   Misc   OM   Pending   PhD_Theses   Publications   RGS   RadMonitor   SAS_Hardware   SAS_WS   SASv16.0   SASv16.0_Installation   SASv16.1   SASv16.1_Installation   SASv17.0   SASv17.0_Installation   SASv18.0   SASv18.0_Installation   SciSim   Simulators_other   Suggestions   Trash   Visibility   XMM-bouncing   XMM-news   XRPS   XSA   esas   incoming  

Logged in as guest


Please make your (short) question the subject of your request!


Web interface using JitterBug ... back to the XMM home page